Эринги (eryngii) – это вид грибов, также известных как королевские грибы, поражающие своей неповторимой природной красотой. Их характеризует длинный, белый стебель и большая куполообразная шляпка. Вкус эрингов насыщен грибными оттенками, которые гармонично сочетаются с легкой сладостью, а их аромат создает неповторимый букет, обогащающий вкус любого блюда.
Узнайте больше об этих грибах и особенностях нашего способа их выращивания! Мы гордимся предложить продукт, который не только поражает вкусовые рецепторы, но и доставляет удовольствие в каждом кулинарном творении.
Підприємство почало свою діяльність у 2010 році. З того часу ми суттєво розширились і перетворилися з невеличкого місцевого виробника гливи на сучасну автоматизовану фабрику, яка вирощує гриби ерінги.Для виробництва корисних та смачних грибів ми використовуємо добірну натуральну сировину без домішок.Фабрика має новітнє закордонне обладнання і власну лабораторію, яка здійснює біологічний контроль сировини і досліджує якість готової продукції перед продажем.
Наші пріоритети:
- підтримання ритмічності виробництва
- висока якість продукту
- надійне і добросовісне партнерство, яке йде на користь усім сторонам.
Підготування та фасування ґрунту (субстрату) для вирощування грибів у спеціальні ємності.
Додання до субстрату найважливішого інгредієнта: посівного матеріала у світі грибів – міцелію.
Стерилізація ємностей з субстратом. Під час стерилізації в субстраті гинуть всі бактерії і цвілі, які є небезпечними для подальшого технологічного процесу.
Стерилізація ємностей з субстратом. Під час стерилізації в субстраті гинуть всі бактерії і цвілі, які є небезпечними для подальшого технологічного процесу.
Стерилізація ємностей з субстратом. Під час стерилізації в субстраті гинуть всі бактерії і цвілі, які є небезпечними для подальшого технологічного процесу.