Трюфельна паста
з ерінгами

Інгрідієнти:

- Спагеті
- Ерінги - 2 шт
- Яйця - 1 шт
- Вершки -  50 мл.
- Трюфельна паста 10 г.
- Сир пармезан
- Соняшникова олія
- Вершкове масло - 30 г.
- Зелень на власний смак

Спосіб приготування

Текстовий рецепт

1. Відварюємо спагеті.

2. Нарізаємо ерінги кубиками.

3. Змішуємо 1 яйце з 50 мл. вершків та додаємо 10 г. трюфельної пасти.

4. До суміші натираємо пармезан.

5. Обсмажуємо ерінги з 30 г. вершкового масла до золотистої скоринки.

6. Відварене спагеті додаємо до ерингів

7. Виливаємо вершкову суміш до спагеті з ерінгами та перемішуємо.

8. Викладаємо все в тарілку та натираємо пармезан.

9. Нарізаємо зелень.

10. Додаємо до нашої страви. Смачного!

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна