Treat yourself with taste!
Eringi mushrooms, also known as king oyster mushrooms, captivate with their unique natural beauty. They are characterized by a long, white stem and a large, dome-shaped cap. The taste of eringi is rich with mushroom notes, complemented by a subtle sweetness, and their aroma creates a unique bouquet that enhances the flavor of any dish.
Learn more about these enchanting mushrooms and the specifics of our cultivation method! We take pride in offering a product that not only impresses taste receptors but also brings satisfaction to every culinary creation.
Підприємство почало свою діяльність у 2010 році. З того часу ми суттєво розширились і перетворилися з невеличкого місцевого виробника гливи на сучасну автоматизовану фабрику, яка вирощує гриби ерінги.Для виробництва корисних та смачних грибів ми використовуємо добірну натуральну сировину без домішок.Фабрика має новітнє закордонне обладнання і власну лабораторію, яка здійснює біологічний контроль сировини і досліджує якість готової продукції перед продажем.
Наші пріоритети:
- підтримання ритмічності виробництва
- висока якість продукту
- надійне і добросовісне партнерство, яке йде на користь усім сторонам.
Підготування та фасування ґрунту (субстрату) для вирощування грибів у спеціальні ємності.
Додання до субстрату найважливішого інгредієнта: посівного матеріала у світі грибів – міцелію.
Стерилізація ємностей з субстратом. Під час стерилізації в субстраті гинуть всі бактерії і цвілі, які є небезпечними для подальшого технологічного процесу.
Стерилізація ємностей з субстратом. Під час стерилізації в субстраті гинуть всі бактерії і цвілі, які є небезпечними для подальшого технологічного процесу.
Стерилізація ємностей з субстратом. Під час стерилізації в субстраті гинуть всі бактерії і цвілі, які є небезпечними для подальшого технологічного процесу.