Сендвіч з
бужениною та
ерінгами

Інгрідієнти:

- Чіабата - 1 шт.
- Рікотта - 70 г.
- Соєва паста - 10 г.
- Буженина - 100 г.
-Ерінги - 70 г.
-Зелень - 15 г.
-Масло вершкове - 30 г.

Спосіб приготування

1

Переріжте вздовж свіжу чіабату та підсмажте на вершковому маслі з обох сторін.

2

Наріжте тонкими скибками ерінги та підсмажте до золотої скоринки на вершковому маслі або оливковій олії.

3

З'єднайте рікотту з соєвою пастою і намастіть на чіабату.

4

Додайте буженину, смажені ерінги та зелень. Нехай смакує!

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна