- Бульйон овочевий або кістковий - 300 г. Біле сухе вино - 150 мл. Рис карнаролі - 100 г. Масло вершкове - 60 г. Ерінги - 100 г. Пармезан - 20 г.
Спосіб приготування
1
Підсмажити рис на оливковій олії в продовж 2 хв, додати вино. Коли випарується 70%, додавати бульйон, постійно помішуючи рис, доводячи його до смаку аль денте.
2
Нарізати тонкими скибками ерінги та підсмажити їх до золотої скоринки на вершковому маслі або оливковій олії.
3
Додати до рису вершкове масло, пармезан та перемішати зі смаженими ерінгами.
Контакти
Контакти
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
Адреса
вул. Заводська 10з, смт. Новопокровка, Чугуївський район, Харківська обл., 63523, Україна