Різотто
з ерінгами

Інгрідієнти:

- Бульйон овочевий або
кістковий - 300 г.
Біле сухе вино - 150 мл.
Рис карнаролі - 100 г.
Масло вершкове - 60 г.
Ерінги - 100 г.
Пармезан - 20 г.

Спосіб приготування

1

Підсмажити рис на оливковій олії в продовж 2 хв, додати вино. Коли випарується 70%, додавати бульйон, постійно помішуючи рис, доводячи його до смаку аль денте.

2

Нарізати тонкими скибками ерінги та підсмажити їх до золотої скоринки на вершковому маслі або оливковій олії.

3

Додати до рису вершкове масло, пармезан та перемішати зі смаженими ерінгами.

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна