Равіолі з
ерінгами

Інгрідієнти:

Для тіста:
- Борошно - 120 г.
- Яйця - 1 штЖовтки - 2 шт.
- Оливкова олія - 1 ч.л.
- Сіль
Начинка для равіолі:
-Ерінги - 200 г.
- Масло вершкове - 20 г.
- Цибуля шалот - 30 г.
- Сіль та перець на смак

Спосіб приготування

1

Замішуємо тісто. Змішуємо борошно та сіль. Яйця збиваємо з оливковою олією та водою. Поступово вливаючи яєчну суміш у борошно, замішуємо пружне, еластичне тісто. Готове тісто накрити серветкою та залишити на 30 хвилин.

2

Ріжемо ерінги дрібними кубиками та смажимо на вершковому маслі з шалотом.

3

Розкатуємо тоненьке тісто, потім ріжемо його на равіольниці або через квадратний штамп для равіолі. Фаршируємо грибами та зліплюємо усі краї тіста.

4

Готуємо у підсоленій кипʼяченій воді 4 хвилини.Подаємо з тертим пармезаном та смаженими ерінгами за бажанням.

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна