Куряче філе
‍з ерінгами

Інгрідієнти:

- Куряче філе
- Ерінги
- Сирний соус
- Вершки -  50 мл.
- Паприка
- Сир пармезан
- Оливкова олія
- Соняшникова олія
- Вершкове масло

Спосіб приготування

Текстовий рецепт

1. Змащуємо курячу грудку оливковою олією, додаємо сіль, перець та паприку.

2. Нарізаємо ерінги кружальцями

3. Солимо та додаємо оливкову олію.

4. Розігріваємо пательню та обсмажуємо ерінги до готовності.

5. Викладаємо ерінги на серветку.

6. Розігріваємо пательню та обсмажуємо курячу грудку, з додаванням ст. ложки вершкового масла, до готовності.

7. Викладаємо на тарілку філе та ерінги.

8. Додаємо сирний соус.

9. Натираємо сир пармезан.

10. Смачного!

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна