Карі-омлет
з ерінгами

Інгрідієнти:

- Яйця - 2шт.
- Вершки - 50 мл.
- Щипка спеції карі
- Сіль за смаком
- Чилі перець на смак
- Масло вершкове
або оливкове- 15 г.
- Ерінги 70 г.

Спосіб приготування

1

Гарно перемішати яйця, вершки та спеції вінчиком.

2

Розпалити пательню до 180°, додати вершкове масло або оливкову олію.

3

Обсмажити ерінги. Додати яєчну суміш.

4

Накрити кришкою та смажити протягом 5 хвилин на повільному вогні.

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна