Ерінги у соусі
качо-е-пепе

Інгрідієнти:

- Ерінги - 150 г.
- Вершкове масло - 30 г.
- Вершки 33%- 70 мл.
- Перець чорний мелений
- Сир пекоріно романо - 70 г.

Спосіб приготування

1

Обсмажити на вершковому маслі ерінги з сіллю.

2

Зняти гриби і продовжити готувати соус на тій самій пательні.

3

Розтопити вершкове масло, додати вершки – довести до активного кипіння.

4

Зняти з вогню та додати сир з чорним перцем. Акуратно розлити соус по тарілці та викласти гриби з гілочками зелені.

Контакти

Контакти

+380501003543

eryngi.ua@gmail.com

Адреса

вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна