Про нас
Вирощування
Продукція
Рецепти
Де придбати
Контакти
Ua
En
Наша продукція
Рецепти
Про нас
Вирощування
Де придбати
Контакти
Овочевий удон з ерінгами
Локшина - 60 г
Масло вершкове - 30 г
Перець червоний солодкий - 50 г
Порей - 30 г
Цукіні - 50 г
Ерінги - 100 г
Кокосові вершки - 4 ст л
Соєва паста 0,5 ст л
Кінза/сік лайма/ чілі перець
Спосіб приготування
1
Відварити локшину у солоній воді.
2
На сковорідці підсмажити ерінги і усі інші овочі (на вершковому маслі), підсолити на свій смак.
3
Перекласти зварену локшину до овочів в ту саму сковорідку, додати кокосові вершки та соєву пасту.
4
Перемішати та викласти в тарілку. Подавати гарячою з кінзою та чілі. Збризнути соком лайму.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти
UA
EN