Тайський суп з ерінгами
  • бульйон курячий - 300 мл
  • Кокосові вершки - 100 мл
  • Карі паста червона - 30 г
  • Лайм/кінза за смаком
  • Лапша удон (проготована) - 200г
  • Гриби ерінги - 100 г
Спосіб приготування
1
Відваріть лапшу у підсоленій воді, на великому вогні без кришки протягом 8 хв.
2
У киплячий курячий бульон додайте кокосові вершки та карі пасту.
3
Наріжте тонкими скибками ерінги та підсмажте до золотої скоринки на вершковому або оливковому маслі.
4
У тарілці розмістіть лапшу та залийте бульйоном. Додайте гриби, кінзу та сік лайму.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти