Сендвіч з бужениною та ерінгами
  • Чіабата - 1 шт
  • Рікотта - 70 г
  • Соєва паста - 10 г
  • Буженина - 100 г
  • Ерінги - 70 г
  • Зелень - 15 г
  • Масло вершкове для смаження - 30 г
Спосіб приготування
1
Переріжте вздовж свіжу чіабату та підсмажте на вершковому маслі з обох сторін.
2
Наріжте тонкими скибками ерінги та підсмажте до золотої скоринки на вершковому маслі або оливковій олії.
3
З'єднайте рікотту з соєвою пастою і намастіть на чіабату.
4
Додайте буженину, смажені ерінги та зелень. Нехай смакує!


+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти