Равіолі з ерінгами
Для тіста:
  • Борошно - 120 г
  • Яйця - 1 шт
  • Жовтки - 2 шт
  • Оливкова олія - 1 ч.л.
  • Сіль
Начинка для равіолі:
  • Ерінги - 200 г
  • Масло вершкове - 20 г
  • Цибуля шалот - 30 г
  • Сіль та перець на смак


Спосіб приготування
1
Замішуємо тісто. Змішуємо борошно та сіль. Яйця збиваємо з оливковою олією та водою. Поступово вливаючи яєчну суміш у борошно, замішуємо пружне, еластичне тісто. Готове тісто накрити серветкою та залишити на 30 хвилин.
2
Ріжемо ерінги дрібними кубиками та смажимо на вершковому маслі з шалотом.
3
Розкатуємо тоненьке тісто, потім ріжемо його на равіольниці або через квадратний штамп для равіолі. Фаршируємо грибами та зліплюємо усі краї тіста.
4
Готуємо у підсоленій кипʼяченій воді 4 хвилини.
Подаємо з тертим пармезаном та смаженими ерінгами за бажанням.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти