Замішуємо тісто. Змішуємо борошно та сіль. Яйця збиваємо з оливковою олією та водою. Поступово вливаючи яєчну суміш у борошно, замішуємо пружне, еластичне тісто. Готове тісто накрити серветкою та залишити на 30 хвилин.
2
Ріжемо ерінги дрібними кубиками та смажимо на вершковому маслі з шалотом.
3
Розкатуємо тоненьке тісто, потім ріжемо його на равіольниці або через квадратний штамп для равіолі. Фаршируємо грибами та зліплюємо усі краї тіста.
4
Готуємо у підсоленій кипʼяченій воді 4 хвилини. Подаємо з тертим пармезаном та смаженими ерінгами за бажанням.
+380501003543 eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з, смт. Новопокровка, Чугуївський район, Харківська обл., 63523, Україна