Овочевий удон з ерінгами
  • Локшина - 60 г
  • Масло вершкове - 30 г
  • Перець червоний солодкий - 50 г
  • Порей - 30 г
  • Цукіні - 50 г
  • Ерінги - 100 г
  • Кокосові вершки - 4 ст л
  • Соєва паста 0,5 ст л
  • Кінза/сік лайма/ чілі перець
Спосіб приготування
1
Відварити локшину у солоній воді.
2
На сковорідці підсмажити ерінги і усі інші овочі (на вершковому маслі), підсолити на свій смак.
3
Перекласти зварену локшину до овочів в ту саму сковорідку, додати кокосові вершки та соєву пасту.
4
Перемішати та викласти в тарілку. Подавати гарячою з кінзою та чілі. Збризнути соком лайму.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти