Різотто з ерінгами
  • Бульйон овочевий або кістковий - 300 г
  • Біле сухе вино - 150 мл
  • Рис карнаролі - 100 г
  • Масло вершкове - 60 г
  • Ерінги - 100 г
  • Пармезан - 20 г


Спосіб приготування
1
Зварити бульйон з додаванням вина.
2
Підсмажити рис на оливковій олії, потім додавати по одному ополонику бульйону, доки рідина не випариться на 70%. Далі додавати бульйон, постійно помішуючи рис, доводячи його до смаку аль денте.
3
Нарізати тонкими скибками ерінги та підсмажити їх до золотої скоринки на вершковому маслі або оливковій олії.
4
Додати до рису вершкове масло, пармезан та перемішати зі смаженими ерінгами.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти