Карі-омлет
з ерінгами
  • Яйця - 2шт
  • Вершки - 50 мл
  • Щипка спеції карі
  • Сіль за смаком
  • Чилі перець на смак
  • Масло вершкове/оливкове- 15 г
  • Ерінги 70 г


Спосіб приготування
1
Гарно перемішати яйця, вершки та спеції вінчиком.


2
Розпалити пательню до 180°, додати вершкове масло або оливкову олію.
3
Обсмажити ерінги. Додати яєчну суміш.


4
Накрити кришкою та смажити протягом 5 хвилин на повільному вогні.

+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти