Ерінги у соусі качо-е-пепе
  • Еінги - 150 г
  • Вершкове масло - 30 г
  • Вершки 33% - 70 мл
  • Перець чорний мелений
  • Сир пекоріно романо натертий - 70 г

Спосіб приготування
1
Обсмажити на вершковому маслі ерінги з сіллю.
2
Зняти гриби і продовжити готувати соус на тій самій пательні.
3
Розтопити вершкове масло, додати вершки – довести до активного кипіння.
4
Зняти з вогню та додати сир з чорним перцем. Акуратно розлити соус по тарілці та викласти гриби з гілочками зелені.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти