Качине філе з соусом Бер Блан та легким салатом з ерінгів
  • Качине філе - 130 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Ерінги - 70 г
  • Стебло селери - 1 шт
  • Цибуля шалот - 3 шт
  • Вино червоне - 100 мл


Спосіб приготування
1
Качка:
замаринувати качине філе в улюблених спеціях на одну ніч в рукаві для запікання. Наступного дня запекти протягом 40 хвилин у духовій шафі при 180°.
2
Соус бер-блан:
розтопити трішки вершкового масла та обсмажити цибулю шалот, пару капель винного оцту та вино. Зачекати доки не випариться алкоголь та трішки зайвої вологи, виключити вогонь та додати холодне вершкове масло.
3
Ерінги порізати тонкими смужками та смажити на вершковому маслі з сіллю.


4
Розлити соус по тарілці та викласти качину грудку, додати салат з ерінгів та селери.
+380501003543
eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з,
смт. Новопокровка,
Чугуївський район, Харківська обл.,
63523, Україна
Контакти
Адреса
Контакти