Качине філе з соусом Бер Блан та легким салатом з ерінгів
Качине філе - 130 г
Вершкове масло - 50 г
Ерінги - 70 г
Стебло селери - 1 шт
Цибуля шалот - 3 шт
Вино червоне - 100 мл
Спосіб приготування
1
Качка: замаринувати качине філе в улюблених спеціях на одну ніч в рукаві для запікання. Наступного дня запекти протягом 40 хвилин у духовій шафі при 180°.
2
Соус бер-блан: розтопити трішки вершкового масла та обсмажити цибулю шалот, пару капель винного оцту та вино. Зачекати доки не випариться алкоголь та трішки зайвої вологи, виключити вогонь та додати холодне вершкове масло.
3
Ерінги порізати тонкими смужками та смажити на вершковому маслі з сіллю.
4
Розлити соус по тарілці та викласти качину грудку, додати салат з ерінгів та селери.
+380501003543 eryngi.ua@gmail.com
вул. Заводська 10з, смт. Новопокровка, Чугуївський район, Харківська обл., 63523, Україна